Berghotel Rettenstein

Neukirchen am Großvenediger Austria
Skipass inclus!
Neukirchen am Großvenediger - Vacanţe excelente!

Staţiunile Neukirchen și Bramberg sunt situate în culisa de vis al Hohen Tauern, la poalele masivului Wildkogels (2225 m). Vârfuri de peste 3000 m constituie un fundal impresionat pentru idilicile localități, care vă aşteaptă cu aer curat de munte şi multe posibilităţi de petrecere a timpului liber. Situat în Parcul Național Hohe Tauern, Neukirchen reprezintă locul ideal pentru activități într-un mediu natural impresionat. Pe lângă larga ofertă de pârtii de schi fond puteţi profita în special de domeniul schiabil variat şi foarte bun pentru familii Wildkogel. Drumeţii la lumina torţelor, săniuş în familie, patinaj precum şi plimbări cu sănii trase de cai sunt câteva din frumoasele modalităţi de a vă bucura de peisajul înzăpezit şi completează ideal oferta pentru vacanţa dvs. de iarnă în Neukirchen.

De varietate în afara pârtiilor nu veţi duce lipsă în Neukirchen. Vă aşteaptă drumeţii pe zăpadă, plimbări cu sania trasă de cai sau puteţi călări idilic şi explora aşa peisajul înzăpezit. Cei foarte curajoşi pot admira peisajul de sus, la un zbor cu parapanta. Foarte interesant este derdeluşul de la Wildkogel - cel mai lung derdeluş cu nocturnă din lume. Din Bramberg ajungeţi cu instalaţia Smaragdbahn la în jur de 2100 de metri, unde se află punctul de pornire. Din Neukirchen ajungeţi aici comod cu instalaţia Wildkogelbahn, trebuie parcurse în jur de 10 minute pe jos. Până la Bramberg se întind 14 km de derdeluş şi o diferenţă de altitudine de 1.300 m. Pentru Après-Ski vă aşteaptă numeroase baruri în staţiune, unele cu piste de dans deschise până târziu în noapte.

"Wildkogel-Arena" între Alpii Kitzbühel şi Trauernkamm oferă schiorilor şi snowboarderilor cu 75 km de pârtii condiţii excelente pentru practica sporturilor de iarnă. Domeniul schiabil dispune de 19 instalaţii pe cablu moderne şi confortabile, incl. noua telecanibă de 10 locuri "Ganzer X-press". De la Bramberg porneşte Smaragdbahn, de la Neukirchen instalaţia Wildkogelbahn. O dată sus vă aşteaptă panorama Parcului Naţional Hohe Tauern cu vedere asupra numeroase vârfuri de peste 3000 m, cum ar fi de exemplu Großvenediger (3666 m). Domeniul schiabil este compus în proporţie de 85% din pârtii albastre sau roşii şi este astfel foarte potrivit pentru familii, pârtiile largi şi libere lasă mult loc de carving şi boarding. Cei mai mici pot petrece timpul pe câmpul de schi de la instalaţia Preimislift din neukirchen, precum şi pe diversele porţiuni pentru începători de la instalaţia Wennsergletscher din Bramberg. La Kogel-Mogel Kinderland beneficiază şi de supraveghere. supraveghere.ă. Pentru freestyle stau la dispoziţie noul fun-park de la instalaţia "Wolkenstein". Ambele coborâri de vale câtre Neukirchen şi Bramberg pot fi acoperite cu zăpadă artificială. Cea către Bramberg este cu ai săi 14 km cea mai lungă din domeniul schiabil - tot aici vă aşteaptă şi cel mai lung derdeluş cu nocturnă din lume! Domeniul schiabil Wildkogel-Arena este considerat ca fiind unul din cele mai ecologice. Din 2010 se află aici la cota 2100 cea mai înaltă instalaţie de energie solară din Europa, care asigură 75 % din consumul electric al instalaţiilor. În plus Wilkogel-Arena se numără printre "Perlele Alpine", care se mândresc cu o administrare deosebit de ecologică a teritoriului. Şi mai multă varietate oferă extinderea la “Zillertal Arena“. Pe cei 143 km de pârtii şi cu ajutorul a 52 de instalaţii de transport pe cablu oferta este extinsă pentru schiori şi snowboarderi cu toate nivelele de cunoştinţe. Siguranţă de zăpadă de aproape 100% cu pârtii situate până la 2500 m altitudine garantează o vacanţă la schi reuşită!

"Wildkogel-Arena" vă pune sub plăci cca. 45 km de pârtii, marea lor majoritate cu nivel de dificultate redus. În staţiunea Bramberg puteţi încerca pârtia cu nocturnă de 4 km "Wannserloipe" sau circuitul prin pădure "Finkenhof" la cca. 1000 m altitudine. Regiunea Oberpinzgau este un paradis pentru schiorii fond: la 1 660 m altitudine vă aşteaptă "Hochkrimml-Duxerloipe" cu vedere superbă. . O delicatesă specială este "Pinzga" care duce 200 km prin întreaga vale. Bucuraţi-vă în linişte de fascinanta lume montană din jurul Großvenediger - merită!

Partii :
 • total: 75 km
 • albastre: 35 km
 • rosii: 30 km
 • negre: 10 km


Informatii despre cazare:
Informatii aditionale:
 • Distanta fata de zona de ski: 0 - 50 m
 • Prioritate vanzare: 3
 • Costuri aditionale:
  • Taxa de staţiune: cca. 1,50 € de pers./noapte
 • Important: • Vă rugăm să ţineţi cont că unitatea de cazare se află în domeniul schiabil şi accesul este posibil doar cu instalaţia pe cablu, între orele 9:00 - 16:00! • La sosire folosiţi instalaţia pe cablu Wildkogelbahn din Neukirchen am Großvenediger, aici personalul vă va îndruma unde să vă parcaţi maşina pe parcursul sejurului. Transportul bagajelor se face doar în afara orelor de vârf (doar între orele 09:00 - 10:30 şi 15:00 - 16:00). Odată ajunşi la staţia de munte a gondolei, puteţi preda bagajul personalului instalaţiei pe cablu sau îl puteţi lua cu dvs. cca. 60 m până la telescaunul "Ganzeralm", care vă transportă la staţia de vale; hotelul se află la aproximativ 40 m mai sus de staţia de vale a telescaunului "Ganzeralm". Dacă aţi achiziţionat skipass aveţi călătoriile de sosire şi plecare incluse, altfel acestea trebuie plătite la destinaţie. • La rezervarea de camere cu mai multe paturi sau cu paturi suplimentare, în cazul ocupării cu mai puţine persoane nu există un drept asupra paturilor suplimentare


Reduceri:
 • 2 - 5 ani, reducere 20%
 • 6 - 14 ani, reducere 10%

Webcam Live:

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Berghotel Rettenstein, Neukirchen am Großvenediger, Austria